Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2161 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2016 - 14:08

İstihbarat dört DHKP-Cli için uyardı

Büyüt
Küçült
İstihbarat dört DHKP-Cli için

Sabancı suikastı zanlısı İsmail Akkol ile DHKP-C terör örgütü üyesi Fadik Adıyamanın Aydının Söke İlçesinde yakalanmasının ardından istihbarat birimleri, Yunanistan üzerinden illegal yollardan Türkiyeye eylem için gelmiş olabilecekleri gerekçesiyle 4 teröristin daha peşinde. 

Habertürk Gazetesinden Enis Yıldırımın haberine göre Akkol ve Adıyamanla aynı dönemde Türkiyeye girecekleri yönünde istihbarat alınan Bilgehan Karpat ve Şerif Turunçla ilgili çalışmalarını sürdüren istihbarat birimleri, Harika Kızılkaya ve Hatice Yazgan için de uyarıda bulundu. Sürekli gittikleri Yunanistandaki Aganos Dergisine bir süredir uğramadığı belirlenen Kızılkaya ve Yazganın da eylem için Türkiyeye girmiş olabilecekleri ileri sürüldü.

İstihbarat birimleri, 4 teröristin fotoğraflarını tüm kentlere göndererek olası bir eyleme karşı koruma ve güvenlik tedbirlerinin yeniden gözden geçirilmesini istedi. Ayrıca arama ve yol tedbirlerine katılan personele 4 terörist hakkında duyarlı olunması hatırlatıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024