Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1616 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2016 - 13:06

İşte saniye saniye İzmirdeki metro kazası

Büyüt
Küçült
İşte saniye saniye İzmirdeki metro

İzmirde, metronun vagonlarından birinin devrilmesi sonucu facianın eşiğinden dönüldü. Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Metro hattının yanında çalışan işçilerin forkliftle konteyneri taşıdığı esnada seyir halindeki metro, kendi sahasına giren konteynere çaptı. Can pazarının yaşandığı kazada, en öndeki vagon çarpmanın etkisiyle raydan çıkarak devrildi. Feci olayda, vagon içerisindeki yolculardan 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

VAGONUN DEVRİLME ANI KAMERAYA YANSIDI

Metro vagonunun devrildiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, işçilerin forkliftle yükleme yaptığı ve metro sınırına girdiği kaydedilirken, seyir halindeki metro konteynere çarpıyor. Bu sırada raydan çıkan en öndeki vagon ise çarpmanın etkisiyle devriliyor. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydediliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024