Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2393 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2015 - 05:58

İşte FETÖ ile DHKP-C işbirliğinin fotoğrafları

Büyüt
Küçült
İşte FETÖ ile DHKP-C işbirliğinin
Güncel Haberleri › İşte FETÖ ile DHKP-C işbirliğinin fotoğrafları haberi DHKP-C terör örgütünün düzenlediği eylemlere katılan ve örgüt propagandası yapmaktan terör savcısınca sorgulanan Av. Hakan Evcin, TIR ihanetine imza atan paralelci savcı Süleyman Bağrıyanıkın evine yapılan baskında o evdeydi.
Kemal Gümüş İlgili Foto Galeriler
İşte FETÖ ile DHKP-C işbirliğinin fotoğrafları

Paralel devlet yapılanmasının illegal örgütlerle birlikteliği her geçen gün yeni belge ve görüntülerle gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

AK Partiye karşı her türlü yapıyla ittifak kuran paralel örgütün, eli kanlı DHKP-C terör örgütüyle de dayanışma içinde olduğu belgelendi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kirazın katili terörist Şafak Yaylanın fotoğrafını facebook ve twitter adresinde profil fotosu olarak kullanan ve DHKP-C örgütü propagandası yapmaktan terör savcısınca sorgulanan Av. Hakan Evcinin, MİT TIRlarına yönelik ihanet baskınında yer alan Savcı Süleyman Bağrıyanıkın evinde de görüntelendiği ortaya çıktı.

DHKP-Cden ifade verdi

Av. Hakan Evcin, 08.06.2014 tarihinde DHKP-Cterör örgütünün gençlik yapılanması olan DEVGENÇ eylemine katıldı. 15.07.2014 tarihinde DHKP-C terör örgütünün Antalya Adliyesi önünde yaptığı eylemde de yer aldı. 13.08.2014 tarihi ile 9.12.2014 tarihinde DHKP-C terör örgütünün yapılanmalarından olan Halk Cephesinin düzenlediği eylemlerde ön sıralardaydı.. 30.03.2015 tarihinde DHKP-Cnin Mahir Çayan ile ilgili düzenlediği eylemi de kaçırmadı. 31 Mart 2015 tarihinde ise İstanbul Çağlayan Adliyesinde Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz odasına giren DHKP-Cli teröristlerce kalleşce şehit edilmişti. Savcı Kirazın, Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından şehit edilmesinden sonra Hakan Evcin bu sefer teröristlere sahip çıkarak kendini gösterdi. Avukat Evcin, savcının katillerine ait görüntüleri kullanmış olduğu ‘facebook.com/hakan.evcin.9” isimli facebook hesabından paylaştı. Savcı Kirazı şehit eden terörist Şafak Yaylanın resmini de profil fotoğrafı olarak kullandı. Facebook paylaşım adresinde kapak fotoğrafı olarak da, 01 Nisan 2015 tarihinde DHKP-C terör örgütü Antalya il yapılanmasına yönelik yapılan operasyon sonucu tutuklanarak cezaevine konulan Emre Şahin, Okan Özer ve Mehmet Devrim Zongurun resimlerini kullandı, Şafak Yaylanın resmini profil fotoğrafı olarak kullanmaya devam etti.

Hakim karşısına çıkacaklar

Öte yandan Hakimler  ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi,  MİT  TIRlarını durdurarak arama yapan Adana Cumhuriyet Savcıları Süleyman Bağrıyanık, Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca ile dönemin Kırıkhan Başsavcısı Yaşar Kavalcıoğlu hakkında yargılama izni verdi.

PARALEL SAVCININ DESTEKÇİSİ

Paralel örgüt ile DHKP-C arasındaki bağlantıyı güçlendiren en önemli resimler ise daha yakın zamana aitti. Adana ve Hatayda Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) TIRlarını hukuksuz olarak duruduran paralel Savcılardan Süleyman Bağrıyanıkın evinde DHKP-C eylemcisi Hakan Evcin de vardı. Av. Hakan Evcin, Bağrıyanıkla resminden bir ay önce, DHKP-C terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan 09.04.2015 günü de Antalya Savcılığında ifade vermişti. Evcinin, paralel savcı Süleyman Bağrıyanıkın evine destek için gittiği sanılıyor.

TIR SAVCISININ EVİNDE

DHKP-C eylemcisi Av. Hakan Evcin, Adana ve Hatay illerinde MİT TIRlarının durdurulup aranmak istenmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 06 Mayıs 2015 Çarşamba günü gözaltına alınan cumhuriyet Savcısı Süleyman Bağrıyanıka destek amacıyla onun evine gitmişti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024