Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1791 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 13:12

İşte 16 kişilik canlı bomba ekibi!

Büyüt
Küçült
İşte 16 kişilik canlı bomba

Adıyaman Emniyeti, Diyarbakır ve Suruç bombacıları gibi eylem yapabilecek DAEŞ bağlantılı, 16 kişinin fotoğraflarını tüm kentlere gönderdi.

Adıyaman Emniyeti 16 kişilik bir eylemci listesi hazırladı.Yapılan ilk tespitler sonrasında, Suriyedeki çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu belirlenen 16 kişinin, tıpkı Suruç aki canlı bomba eylemi benzeri bir eylemi gerçekleştirme olasılığının bulunduğu ortaya çıktı.   Bunun üzerine, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, 16 kişinin isimlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı bir listeyi tüm kentlere gönderdi.   Adıyaman Emniyeti, 31 Temmuzda gönderdiği eylemci listesinin yer aldığı yazısında, yürütülen farklı soruşturmalar kapsamında Suriyede bulunduğu yönünde teyide muhtaç istihbari bilgiler bulunan ve terör nitelikli kayıp şahıs olarak arama kayıtlarına aldırılan şahısların bilgilerinin gönderildiği, bilgileri gönderilen şahısların 20 Temmuz 2015 e Suruç a Amara Kültür Merkezi önünde SGDF organizesinde yapılan basın açıklaması esnasında meydana gelen patlama olayına benzer eylem/provokasyon içerisinde yer alabilecekleri değerlendirmesini yaptı.   İŞTE 16 KİŞİLİK CANLI BOMBA EKİBİ   Emniyetin listesinde DAEŞ bağlantılı isimler ise; Mustafa Dokumacı, Hacı Yusuf Kızılbay, Kasım Dere, Mahmut Gazi Dündar, Mehmet Mustafa Çevik, Ömer Deniz Dündar, Yakup Aktulum, Mehmet İşik, Mehmet Taşar, Muhammet Zana Alkan, Ersal Ocak, Mahmut Gazi Tatar, Recep Yaman, Memet İşbar, Salih Küçüktaş ve Suruç eylemcisi Şeyh Abdurrahman Alagözün ağabeyi Yunus Emre Alagözden oluşuyor.   Bu isimlerle ilk kez DAEŞle bağlantılı eylemcilerden oluşan liste çalışması yapılması dikkat çekiyor. Daha önceleri DHKP-C ve PKK için benzer listeler hazırlanıp ilgili birimlere gönderiliyordu.   Milliyet

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024