Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2191 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ocak 2016 - 14:52

İstanbulda yılın ilk bebeği Zehra Dodurga oldu

Büyüt
Küçült
İstanbulda yılın ilk bebeği Zehra Dodurga

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbulda dünyaya gelen yılın ilk bebeği Zehra Dodurga ve ailesini ziyaret etti. Fazıl ve Nazan Dodurga çiftinin üçüncü kız çocuğu olan ve Zehra ismi konulan bebeğin ilk ziyaretçisi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu oldu. Baba ve anneyi tebrik eden Müezzinoğlu, bebeğe altın taktı.

BAHTLARI İNŞALLAH AYLAN VE NİLAY BEBEĞE BENZEMEZ

Yeni doğan bebeğin bahtının güzel olması dileğinde bulunan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: Bahtları inşallah Aylan ve Nilay bebeğe benzemez. 2016 yılının, gerek ülkemizde, gerek bölgemizde ve dünyada daha çok barışa, kardeşliğe ve insanlık vicdanına vesile olmasını temenni ediyorum. Aylan bebek gibi binlerce bebek kaybediliyor ya da anasız ve babasız kalıyor. Yine ülkemizde terörün ve terörizmin gençlere, çocuklara ve ailelere, milletimize ödettiği ağır bedeller var. Umut ederim ki bu süreçler 2016da son bulur. Ülke insanımızın tamamı huzur ve barış istiyor. Bütün bu temenniler inşallah bu akşam kardeşliğe vesile olur.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra aynı hastanede doğum yapan Kezban Yılmaz ve bebeği Asiyeyi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Müezzinoğlu, ziyaretlerinin ardından hastane personeline de karanfil vererek, onları özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024