Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2896 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2016 - 10:17

İstanbulda pazar günü bu yollar kapalı

Büyüt
Küçült
İstanbulda pazar günü bu yollar

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonunun 24 Nisan Pazar günü yapılacak olması nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. 52inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu saat 11.40da Beşiktaştaki İskele Meydanından start alacak. 130 kilometrelik yarışın Sultanahmetteki At Meydanında saat 15.00 gibi bitmesi tahmin ediliyor.

BİSİKLET TURUNDA KAPANACAK YOL GÜZERGAHLARI

Bu nedenle Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsünün bir şeridi, buradan Beykoza uzanan sahil yolu şeridi, Beykoz Belediyesinin önü, Akbaba Köyü, Beykoz Korusu, Poyrazköy yolu, gidiş ve dönüşlerde, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Balat Hastanesi geçiş güzergahı, Atatürk Bulvarı, Bozdoğan Su Kemeri Güzeragahı gidiş-dönüşler, Çatladıkapı dönüşleri, KüçükAyasofya Caddesi, Torun Caddesi ve bu güzergahı müteakip At Meydanı 08.30-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

VODAFONE YARI MARATONU GÜZERGAHINDA KAPANACAK YOLLAR

Öte yandan yine aynı gün yapılacak Vodafone Yarı maratonu nedeniyle Yenikapı- Eyüp dönüşünde finish noktası tekrar Yenikapı olarak belirlendi. 24 Nisan Pazar günü Yenikapı-Eyüp arasındaki güzergah trafiğe kapalı olacak. Vodafone Yarı-Maratonunun startı elit atletler için 09.00, diğer atletler için saat 09.30da verilecek. Yarışın tahmini bitiş saati 11.00 sularında olacak, 12.00de ise ödül töreni yapılacak 

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024