Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1986 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2016 - 14:59

İstanbulda hava ve deniz ulaşımını lodos vurdu

Büyüt
Küçült
İstanbulda hava ve deniz ulaşımını lodos

Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın Atatürk Havalimanında beklenen kuvvetli lodos nedeniyle iç ve dış hatta 95 seferi iptal ettiğini duyurdu. THYnin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle olası kapasite azaltılması doğrultusunda iç ve dış hatta planlanan bugün 50 yarın ise 45 sefer yapılamayacak.

Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com internet adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.

İDONUN TÜM İÇ HAT SEFERLERİ İPTAL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), şiddetli lodos ve fırtına nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İDONUN İPTAL EDİLEN DIŞ HAT SEFERLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), şiddetli lodos ve fırtına nedeniyle bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

İDOdan alınan bilgiye göre iptal seferler şöyle:

08:30 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü

08:40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

09:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü

09:30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü

11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü

11.40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

LODOS BURSADA YAŞAMI ETKİLEDİ

Bursada etkili olan lodos yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Yolda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar düşmemek için sinyalizasyon direklerine sarılırken İDOnun Bursada dan İstanbula yaptığı bazı seferler karşılıklı olarak iptal edildi.Bursada saatteki hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşan lodos kentte yaşamı etkiledi.

Sabah başlayan lodos nedeniyle yolda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar ya bir birlerine sarıldılar veya sinyalizasyon lambalarını tutarak rüzgarın etkisini kaybetmesini beklediler.

Meteoroloji gün içerisinde 60 kilometre hıza ulaşması beklenen lodosun yarın yerini yağmura pazartesi günüde kara bırakacağını duyurdu.Bu arada lodos nedeniyle İDOnun Bursadan öğle saatlerine kadar İstanbul Yenikapı ve Kadıköye yapacağı bazı deniz otobüsü seferlerini iptal etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024