Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11788 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2015 - 12:29

İstanbul ve Antalyada IŞİD operasyonu

Büyüt
Küçült
İstanbul ve Antalyada IŞİD

Antalyada terör örgütü IŞİDe yönelik operasyonda gözaltına alınan 2si Rus 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Rus çiftin Suriyeye gitmeyi planladıkları kaydedildi.

Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD ile bağlantılı olduğu öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Önceki gün sabaha karşı Muratpaşa İlçesinde Kışla ve Şarampol caddelerinde belirlenen iki adrese eş zamanlı baskın yapan polis, R.D. adlı Türk ile Rus uyruklu M.B. ve kocası E.A.Rı gözaltına aldı.

Şüphelilerin, Irak ve Suriyedeki IŞİD militanlarıyla irtibat halinde olduğu ifade edildi. Rus kadının ülkesinden uçakla İstanbula geldiği, daha sonra Antalyada kocası E.A.R. ile buluştuğu ortaya çıktı. Rus çift ile R.D.nin Suriyeye gitmeyi planladıkları kaydedildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adli mercilere sevk edildi.

Ä°STANBULDA SAYI 15E YÃœKSELDÄ°

İstanbulda, terör örgütü IŞİDe yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 15e yükseldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin, polis helikopteri ve özel harekat polisleri desteğiyle Bağcılar ve Başakşehirde 28 adrese düzenlediği operasyonda, 4 pompalı tüfek, av tüfeği, havalı tabanca ile 300 cep telefonu ele geçirildi. Bu arada, operasyonda gözaltına alınanların sayısı 15e yükseldi. Zanlılar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

İstanbulda terör örgütü IŞİDe yönelik polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle başta Bağcılar olmak üzere tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

İSTANBULDAKİ OPERASYONLARDA GÖZALTINA ALINANLARIN 5İ TUTUKLANDI

Terör örgütü DAEŞe yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 7si çocuk 26 kişiden 5 tutuklandı, 21 kişi serbest bırakıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024