Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 975 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2024 - 15:11

İstanbul anketinde en büyük sürprizi Zafer Partisi'nin

Büyüt
Küçült
İstanbul anketinde en büyük sürprizi Zafer
ORC Araştırma'nın 15-18 ocak tarihleri arasında yaptığı ankete göre; CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'un 1 puan önünde yer aldı.

ORC Araştırma, Cumhur İttifakı'nın İBB adayının Murat Kurum olduğunun kesinleşmesinin ardından 15-18 ocak tarihleri arasında yaptığı ankette 2 bin 950 kişiye "Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" diye sordu. İmamoğlu ve Kurum arasındaki yarıştan başa baş bir sonuç çıkarken en büyük sürpriz Zafer Partisi'nin adayı yaptı.

ARADAKİ FARK 1 PUAN

Ankete katılanların yüzde 38.9'u Ekrem İmamoğlu, yüzde 37.2'si ise Murat Kurum cevabını verirken; İYİ Parti adayına oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 4.1 çıktı.

İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul anketinde en büyük sürprizi Zafer Partisi'nin adayı yaptı

ZAFER PARTİSİ'NİN ADAYI 3.5 SEVİYLERİNDE

Zafer Partisi adayı Azmi Karamahmutoğlu'na oy vereceklerini söyleyenler oranı yüzde 3.5 olurken, Yeniden Refah Partisi adayına oy vereceğini söyleyenler ise yüzde 2.5'te kaldı.

ANKETTE DEM PARTİ'NİN İSMİ YER ALMADI

Ankette dikkat çeken bir başka detay da DEM Parti'nin oylarının gösterilmemiş olmasıydı. Onun yerine "Diğer" seçeneği eklendi ve oranı da 2.3 olarak gösterildi.

İstanbul , Seçim , Anket ,ORC ,İmamoğlu , Kurum





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024