Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2785 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 13:57

İstanbul Adliyesinde arama gerginliği

Büyüt
Küçült
İstanbul Adliyesinde arama

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kirazın adliye odasında rehin alındıktan sonra şehit edildiği Çağlayandaki İstanbul Adalet Sarayında avukatlar aranarak içeri alınmalarına tepki gösteriyor. Görevliler avukatların adliyeye girişine el dedektörüyle yapılan aramadan sonra izin veriyor.

Haberin Videosu İstanbul Adliyesi´nde ´arama´ gerginliğistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29123,29123,201504,29123-283268.jpg,1, 0,İstanbul Adliyesinde arama gerginliği);

Zaman zaman polislerle avukatlar arasında sert tartışmalar yaşanıyor. Bu duruma avukatlar X-Ray cihazlarına vurarak ve yuh diyerek tepkilerini gösterdi.

Bu olaylar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Adliye dışında ise uzun avukat kuyrukları oluştu.

Zaman zaman kuyruk yolun yarısına kadar geldi. Avukatlar ise yapılan aramanın yasaya aykırı olduğunu belirterek suç işlendiğini belirtti. (Cem TURSUN/Ümit TÜRK/İstanbul/DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024