Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 628 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2024 - 10:54

İsrail Halepi Vurdu. En az 36 asker öldü

Büyüt
Küçült
İsrail Halepi Vurdu. En az 36 asker
İsrail, Suriye'nin kuzeybatısında yer alan Halep ilindeki havalimanı ile savunma fabrikalarına hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 36 Suriye askerinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı kaydedildi.

 

Suriye hükümetine yakın sosyal medya hesapları, İsrail'e ait savaş uçaklarının uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını hedef aldığını duyurdu. Suriye ordusuna ait hava savunma sistemlerinin düşman roketlerine karşılık verdiği belirtildi.

 

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Saldırıya ilişkin, İsrail tarafından ve Suriye rejiminden henüz açıklama yapılmadı. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü ise en az 36 Suriye askerinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını aktardı.

2011'DEN BU YANA ÇOK SAYIDA SALDIRI DÜZENLENDİ

17 Mart'ta İsrail'e ait savaş uçaklarının Kalamon bölgesindeki birçok noktayı hedef aldığı kaydedilmişti. İsrail, savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman Halep ve Şam'daki havalimanlarına, İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

İsrail , Halep ,Suriye ,Bombalama ,Ölü





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024