Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 861 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2022 - 06:27

İsmail Saymaz:Mücahit Arınç bile istifa edebilir...

Büyüt
Küçült
İsmail Saymaz:Mücahit Arınç bile istifa
Gazeteci İsmail Saymaz, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç hakkında, "Eğer bu çatlak büyürse, 'veda' diyebilecek isimler arasında yer alıyor" ifadesini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de yayınlanan Seda Selek'in moderatörlüğünde 'Perdenin Önü Arkası' programında gündemi yorumladı.

Saymaz, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç ile görüştüğünü ve AKP'de yaşanan istifaların devamının sürmesi halinde Mücahit Arınç'ın da istifa edebileceğini söyledi.

İsmail Saymaz, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Ahmet Eşref Fakıbaba ile ile beraber istifası beklenen var. Adı geçenlerin ikisiyle konuştum. Mehmet Kasım Güldoğan ve Mücahit Arınç.

Yeni değil, birkaç aydır İYİ Parti'ye geçeceğini duyuyordum. Yakın zamanda Mücahit Arınç TV 5 kanalına katıldı. Babası konuşuyor, oğlu da konuşuyor. Mücahit Bey de iktidara yönelik eleştirilerini dile getirdi. Ben onu da aradım. Ama ben çeşitli yerlerden rahatsızlığının olduğunu, İYİ Parti'ye geçeceğinin konuşulduğunu duydum. Aradım kendisini, konuştuk. Geçişi doğrulamadı.

Partide bir süredir izlenen politikalardan kaynaklı kimi zaman yolsuzluklar, kimi zaman hukuki meseleler, FETÖ davaları meselelerde, çeşitli insanların etrafında olağanüstü güç biriktirmesi, kamu kaynaklarının israf edilmesi gibi meselelerde rahatsızlıklarının olduğunu da reddetmedi. Mücahit Arınç da partinin MKYK üyesi.

Eğer bu çatlak büyürse, 'veda' diyebilecek isimler arasında bence ikisi de yer alıyor. Başka partilere katılırlar mı bilmiyorum ama onların rahatsızlıklarını sakınmadıklarını gördüm."

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024