Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1761 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Şubat 2016 - 10:55

İrandan Türkiyeye Suriye uyarısı

Büyüt
Küçült
İrandan Türkiyeye Suriye

Türkiye ve Suudi Arabistanın Suriyeye askeri müdahalede bulunabileceğine yönelik haberlere Tahrandan tepki geldi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Cabir Ensari, Ankara ve Riyadın Suriyeye müdahalesinin sadece sorunu daha da büyüteceğini söyledi.

İranın yarı resmi Fars Ajansının haberine göre Ensari, İran, bölgesel ve uluslararası müdahaleler nedeniyle sorunun daha da karmaşık ve çok katmanlı hale geldiğini düşünüyor. Suriye hükümetiyle eşgüdüm içinde yapılmayan her yeni müdahale sorunu daha da karmaşıklaştırıp terörist saldırıların artmasına yol açacaktır dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ensari, Suriyede bazı kesimlerin izlediği saldırgan politikalar bugüne kadar hiçbir yere varmadığı gibi, aynı yolda yürümekle aynı sonucun alınacağı da açıktır. Askeri müdahaleye kalkışmadan önce bütün ülkelerin bu faktörleri hesaba katmasını ümit ediyoruz diye konuştu.

 

İlgili Haber Medvedevden Suriye uyarısı: Üçüncü dünya savaşı çıkabilir   İlgili Haber ABden Türkiyeye çağrı: Bombardımanı durdurun   İlgili Haber ABD, Türkiyeye saldırıları hemen durdurun çağrısı yaptı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024