Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2649 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 14:45

İrandaki intihar Taksimi gerdi!

Büyüt
Küçült
İrandaki intihar Taksimi
İran da gerçekleşen intihar olayı için Taksim meydanın da ufak bir grup tarafından eylem gerçekleştirildi. Kürt yönetimi bayrağı taşıyan grup slogana başlayınca polis tarafından tepki aldı daha sonra takviye ekip desteği ile eylemciler dağıtıldı. iran intiharı ile alakalı olarak taksimde eylem yapanlara polis müdahalesi gerçekleşti.

Taksim Meydanı da saat 14.30 sıralarında toplanan yaklaşık 100 kişi, İranda cinsel saldırıdan kurtulmak için intihar ettiği iddia edilen Ferinaz Hosreveni in fotoğraflarını açtı.

 

Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetimi bayrağı taşıyan grup slogan atmaya başladı. Bu sırada ilk müdahale meydanda bekleyen sivil polislerden geldi.

 

Polisler grubu ellerindeki bayrakları almaya çalıştı. Bir süre sоnra gelen takviye ekiplerin yardımıyla grup meydandan uzaklaştırıldı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024