Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1866 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2015 - 12:58

İnsanlık yine battı!

Büyüt
Küçült
İnsanlık yine

İstanköyde yayın yapan www.vimatisko.gr ile www.kostoday.com adlı sitelerin haberine göre; Bodrumdan bu sabah lastik botla yola çıkan Suriye uyruklu 18 kaçak, kabus dolu anlar yaşadı.

Alabora olan bottan suya düşen kaçakları fark eden balıkçılar, Yunan Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler; 7 kaçağı kurtardı, 9unun ise cesedine ulaşıldı. Kayıp 2 kaçak için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Kurtarılan sığınmacıların İstanköy Devlet Hastanesinde kaldırıldığı belirtildi.

UMUT YOLCULUĞUNDAN VAZGEÇMİYORLAR

Sahil Güvenlik ekiplerinin İzmirin Dikili ve Çeşme bölgelerindeki denetimlerinde 5 olayda 201 kaçak göçmenle, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı. Muğlanın Bodrum ve Datça ilçesi açıklarında da 7 olayda 98 göçmen yakalandı, 1 göçmenin cesedi denizden çıkarıldı.

Sahil Güvenlik ekipleri Çanakkalenın Ayvacık ilçesi açıklarındaki 6 olayda 264 göçmeni yakalarken deniz üzerinde 1 göçmenin cesedi bulundu. Aydının Didim ve Kuşadası açıklarındaki 10 olayda da 346 göçmenle 1 göçmen kaçakçısı yakalandı, 1 göçmenin cesedi bulundu. Balıkesirin Ayvalık ilçesi açıklarındaki 2 olayda da 63 göçmen yasadışı yollardan Midilliye geçmek isterken yakalandı.

Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığından verilen bilgiye göre 1 Ocak - 16 Kasım 2015 tarihleri arasında 2 bin 108 arama kurtarma operasyonunde 78 bin 646 kaçak göçmenle 151 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024