Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2161 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2015 - 10:27

İlker Başbuğun avukatı düğünde soyuldu

Büyüt
Küçült
İlker Başbuğun avukatı düğünde

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğun avukatı Betül Ayberk, 26 Ekim 2015 günü Ortaköy Princess Otelde dünya evine girdi. Fotoğraf çekimi için eşiyle otel lobisine inen Ayberk, yeniden gelin odasına çıkınca pırlanta küpelerin ve cüzdanındaki bir miktar paranın çalınmış olduğunu fark etti.

KENDİSİNİN SUÇLANDIĞINI SÖYLEYİP TEPKİ GÖSTERDİ

Düğün esnasında huzursuzluk çıkmaması için hırsızlık olayından kimseye bahsetmeyen ve gelin odasına girip çıkan herkesin üzerleri ve çantalarının aranması teklifini reddeden Ayberk, tören sonrası İstanbul dışından gelen misafirlerle lobide bu konuyu konuştukları sırada, E.Ç., kendisinin suçlandığını öne sürerek tartışma başlattı.

Betül Ayberkin akrabası E.Ç (Üstte)

TEHDTİ MESAJLARI ATTI

Otelde seslerin yükselmesi ve başlayan tartışmanın büyümesi sonrası oteli terk eden E.Çnin Ayberkin telefonuna sesli mesaj göndererek kendisine ve eşine hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attığı iddia edildi. Takvimden Dilek Yamanın haberine göre mesajlardan rahatsız olan Ayberk, kendisini ve eşini tehdit ederek hayatı endişe yaratan akrabasından şikayetçi oldu. Mesajlar savcılığa delil olarak sunulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024