Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1939 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 21:35

İHHdan Suriyeye yardım TIRı yola çıktı

Büyüt
Küçült
İHHdan Suriyeye yardım TIRı yola
Güncel Haberleri › İHHdan Suriyeye yardım TIRı yola çıktı haberi

İHH İnsani Yardım Derneği Malatya Şubesi tarafından, Suriyeye ulaştırılmak üzere 12nci yardım TIRı yıla çıktı.

İHA

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Malatya Şubesi tarafından iç savaşın sürdüğü Suriyeye 1 TIR dolusu un gönderildi. Yardım TIRının gönderilmesi sırasında konuşan İHH Malatya Şubesi Başkanı Ömer Derin, iç karışıklığının sürdüğü ve Esedim katliamlarından kaçan insanların birçok insani ihtiyaçlarını temin edemediklerini ifade ederek mazlum Suriye halkına destek olabilmek amacıyla ellerinde gelen hayreti gösterdiklerini söyledi.

“Varil bombalarıyla Suriye halkının üzerine saldıran sözde Suriye yöneticileri tarihin çöplüğüne elbet bir gün atılacaktır” diyen Derin, “Suriyenin Suriyeliler tarafından yönetildiği günlere inşallah Suriye halkı kavuşacaktır. Onlar hep şunu bekliyorlar. Biz zulüm edersek, insanların bir dayanma tahammülü vardır. Tahammül edemedikleri zaman pes etmeye mecburdurlar gibi bir anlayışa sahipler. Ama şunu bilsinler artık zalimlere tahammül etme gibi bir anlayışımız yok. Sağ olanlar bu mücadeleyi devam ettirecek ve netice itibariyle zulüm oradan kalkacak. Her zaman için amacımız mazlumun yanında olmaktır. Bugüne kadar Malatya İHH olarak 12 tane tır gönderdik” dedi.

Konuşmaların ardından yardım TIRı dualarla Suriyeye uğurlandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024