Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3067 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Eylül 2015 - 11:14

Iğdırda polis minibüsüne saldırı: 12 şehit 3 yaralı

Büyüt
Küçült
Iğdırda polis minibüsüne saldırı: 12 şehit  3

Iğdır dan Dilucu sınır kapısına görevli polis memurlarını götürmekte olan servis minibüsüne bombalı tuzak kuruldu.  İlk bilgilere göre 12 polis memurunun şehit oldu. Hain saldırıda 2si ağır 4 polisin de yaralandığı bildiriliyor.   Saldırı bu sabah saatlerinde Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki meydana geldi.     PKKlı teröristler önceden yola döşedikleri patlayıcıları polisleri taşıyan minibüs geçerken infilak ettirdi. Patlamayla birlikte savrulan minibüsteki polislerden 10u şehit oldu, 3 polis yaralandı.
  1 ŞEHİT CENAZESİ HASTANEYE GETİRİLDİ   Saldırıda şehit düşen polislerden birinin cenezasi ile yaralı iki polis memuru, Iğdır Devlet Hastanesine getirildi. Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdiği tahrip gücü yüksek patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada servis minibüsünün parçalanarak yol kenarına savrulduğu ifade edildi.
13 GÜN ÖNCE DE SALDIRI OLMUŞTU     27 Ağustos Perşembe günü de Iğdırdan Dilucu Sınır Kapısında görevli polisleri taşıyan minibüse, PKKlı teröristler tarafından çapraz ateş açılmış ve bir polis yaralanmıştı. Minibüse eşlik eden Özel Harekat polisleri, teröristlere karşılık verince çatışma çıkmıştı.     Ayrıntılar geliyor...  





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024