Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2202 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2015 - 16:44

İETT otobüsünü taş yağmuruna tuttu!

Büyüt
Küçült
İETT otobüsünü taş yağmuruna

Olay saat 13.00 sırılarında Fatih mahallesi Yakacık caddesi üzrinde meydana geldi. Muhittin Direk idaresindeki Sultanbeyli-Kartal arasında çalışan 34 TP 7186 plakalı İETT otobüsü, seyir halinde iken kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından kaldırım taşlarıyla saldırıya uğradı. Saldırgan hareket halindeki otobüse taş fırlattı.. Camı kırılan otobüsteki yolculardan biri başından yaralandı.

OTOBÜSTE PANİK YAŞANDI

Otobüs şoförü ses aracı güvenli bir noktada durdurdu. Saldırgan bu kez de İETT otobüsünün ön camına mermer parçaları atarak camlarına zarar verdi. Otobüs içinde panik yaşandı. İhbar üzerine olay yeiren çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Polis kaçmaya çalışan saldırganı yakaladı.

BAŞINDAN YARALANDI

Başından yaralanan yolcu Kaan Kani Beytekin bir otomobille Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Otobüs sürücüsü Muhittin Direk Seyir halindeydim ışıklara yaklaşınca yavaşladık,orta kapıdan bir ses geldi.Durdum bu seferde öndeki camları kırdı .daha sonra kaçtıdiye konuştu.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL Mİ? Paging.create(2, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024