Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3278 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2015 - 13:10

İdrisler Paraleli Deşifre Ettiler

Büyüt
Küçült
İdrisler Paraleli Deşifre
Paralel Yapı ın istifa ettirip şantajla parti kurdurduğu İdrisler FETÖ ün şantajını savcılara bütün detaylarıyla anlattığı ortaya çıktı.

İdris Bal ve İdris Naim Şahine yakın bir isimden edinilen bilgilere göre; İdris Bal ve İdris Naim Şahinin ifşaatlarıyla üst düzey bazı yargı mensupları ile TÜSİADın bazı üyelerine de uzanan geniş çaplı bir operasyon yapılacağı öğrenildi.

FETÖNÜN KRİPTO EMNİYETÇİLERİNİ İFŞA ETTİ

FETÖnün İdris Bal ve İdris Naim Şahini istifa ettirerek parti kurdurup, AK Partiyi parçalama planının detayları ortaya çıktı. 25 Aralık 2013te FETÖ baskısıyla partisinden istifa ederek 19 Kasım 2014te Millet ve Adalet Partisi (MİLAD)ı kuran İdris Naim Şahin, 17/25 Aralık darbe girişimi sürecinde yaşananları FETÖ davasını yürüten savcılara anlattı. İdris Naim Şahinin İçişleri Bakanlığı döneminde FETÖ mensubu önemli isimlerle ilgili ifşaatları sonrası 22 Aralıkta kripto paralel amirlere yönelik yapılan operasyonun önümüzdeki günlerde daha kapsamlı şekilde devam edeceği öğrenildi.

FETÖ TOPLANTILARININ DETAYLARINI ANLATTI

FETÖnün baskısıyla 30 Kasım 2013te AK Partiden istifa ederek 5 Kasım 2014te Demokratik Gelişim Partisi (DGP)yi kuran İdris Bal, FETÖ yapılanmasının ihanet planlarının tüm detaylarıyla ortaya çıkmasından sonra kendi kurduğu partiden istifa ederek FETÖ yapılanması ile ilgili bildiklerini savcıya anlattı. Savcılara paralel yapılanmanın uluslararası bir planın parçası olduğunu anladığını söyleyen İdris Balın, parti kurduğu dönemde FETÖ mensuplarıyla yaptıkları toplantıların detaylarını anlattığı, Geziden bu tarafa FETÖnün planlarına maddi manevi destek veren kişi ve kuruluşları da ifşa ettiği öğrenildi.

TÜSİADÇI ÖNEMLİ İSİMLER DE GÖZALTINA ALINABİLİR

İdris Naim Şahin ve İdris Balın ifşaatları sonrası Emniyet, yargı ve bürokraside yuvalanan kripto paralelcilere yönelik kapsamlı operasyonların yapılacağı öğrenilirken, özellikle Gezi olayları sırasında dış destekli terör gruplarına destek veren TÜSİAD üyesi önemli isimlere de operasyon yapılabileceği belirtildi. İki İdrisin savcılara verdiği önemli bilgiler sonrası operasyonların, FETÖnün şantajıyla hareket ettiği ileri sürülen Aydın Doğana kadar uzanabileceği ifade edildi.

AK PARTİ İÇİNDE KRİPTO İSİMLER DE VAR

FETÖnün baskısıyla parti kurdurulan iki ismin, AK Parti teşkilatlarında halen görev yapan kripto paralelci isimleri de deşifre ettiği öğrenildi. 17/25 Aralık darbe sürecinde şantaj ve baskıyla AK Partiyi bölme görevi verilen İdris Naim Şahin ve İdris Balın, darbe sürecinde kendileriyle yapılan toplantılara katılan AK Partili isimlerden bazılarının partide halen önemli görevlerde bulunduklarını anlattıkları da öğrenildi.

İDRİS BAL HABERİ YALANLADI

/

Kaynak : Yeni Akit

idris bal,idris şahin,paralel,itiraf





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024