Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2016 - 14:22

İdilde patlama: 1i polis 2 yaralı

Büyüt
Küçült
İdilde patlama: 1i polis 2

Şırnakın İdil İlçesinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKKlıların etkisiz hale getirilmesi için 16 Şubat saat 23.00ten itibaren ilçe merkezi ve Dirsekli Köyünde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 7inci günde devam ediyor.

Operasyonlar, daha çok hendek ve barikatların bulunduğu Turgut Özal ile Yeni Mahallede yoğunlaşıyor. İlçeye dün gece yeni askeri sevkiyat yapılırken, operasyonlara köy korucularının da destek verdiği öğrenildi.

Bu sabah yağmur altında yapılan yapılan operasyonlar, Yeni Mahalledeki hendek ve barikatların imhasıyla devam etti. Patlayıcı tuzaklı barikatlar top atışıyla imha edilirken, mahalleden sık sık patlama ve silah sesleri ile birlikte dumanlar yükseldi. Operasyonlar sırasında meydana gelen patlamada şarapnel parçalarının isabet ettiği 1 polis memuru hafif yaralandı. Yaralı polis Şırnak Asker Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Turgut Özal Mahallesindeki İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde çalışan bir telekom görevlisi, operasyon sırasında meydana gelen bir patlamadan fırlayan şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu yaralandı. Telekom görevlisi, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024