Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1811 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2016 - 16:30

Hulusi Akar TSK personeline mesaj gönderdi

Büyüt
Küçült
Hulusi Akar TSK personeline mesaj

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, mesajında şu ifadeleri kaydetti:

Yaşadığımız bu elim olay; bayraklaşan kutsal vatan topraklarının bütünlüğü, milletimizin egemenliği, bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canını seve seve feda etmekten çekinmeyen Türk Silahlı Kuvvetlerinin her bir personelini, ailelerini ve Türk milletini derinden yaralamıştır.

Teröre karşı verdiğimiz ve halen büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, maruz kaldığımız bu tür olaylar, ne ülkemizi korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak konusundaki kararlılığımızı sarsacak ne de bu güne kadar namus ve şeref bildiğimiz kutsal vazifemizi yapmaktan alıkoyacaktır.

Yüce Türk milletinin bu acı gününde, hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına sabır ve başsağlığı; yaralı kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

KATARA GİDİYOR

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yılda 3 yada 4 kez yapılan 30 ülkenin Genelkurmay Başkanlarının katıldığı toplantıya katılmak ve Katar Genelkurmay Başkanının Kasım 2015 tarihinde Türkiyeye yaptığı ziyaret sonrası iade-i ziyarette bulunmak üzere Katara gitti.

TSKnın internet sitesinden yapılan açıklamada ziyaretle ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Suriyedeki gelişmeler ve Koalisyon harektı kapsamında DEAŞ ile mücadele konularının görüşüleceği, 8incisi icra edilen Koalisyon Genelkurmay Başkanları Toplantısına katılmak ve Koalisyon Harekt Merkezlerinde incelemelerde bulunmak üzere Kuveyt ve Katara gitmiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024