Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2015 - 18:51

Hükümlüler Çalış Plajını temizledi

Büyüt
Küçült
Hükümlüler Çalış Plajını

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan Temiz çevre, temiz plaj için bizde varız projesi kapsamında Boncuklu Koyundan başlayan temizlik çalışmalarının 4üncüsü Çalış Plajında yapıldı. Dünya Çevre Gününde plaja gelen hükümlüler, eldivenlerini giyip temizliğe başladı.


Denize giren vatandaşlarla tatilcilerden kalan çöpler, hükümlüler tarafından çöp poşetlerine dolduruldu. Yörük Çadırından Şat Burnuna kadar yürüyen hükümlüler, plaja ve yola atılan çöpleri titizlikle topladı. Toplanan çöpler arasında plastik, metal ve çam şişeler ile evsel atıklar yoğunluktaydı. 1 saat süren temizlik çalışması sonunda 20 poşet çöp toplandı.

İNSANLARIMIZI VİCDAN MUHASEBESİ YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da plaja gelerek hükümlülere yardım etti. Kaymakamlık olarak projeye destek verdiklerini anlatan Ekrem Çalık, Bu dünya hepimizin ve daha gelecek çok nesiller var. Çevreyi kirleterek, bozarak, yaşanmaz hale getirerek gelecek nesillerin hakkını yiyip yemediğimiz konusunda vicdan muhasebesi yapmamız lazım. İnsanlarımızı vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum. Çevreyi kirletmeden, katletmeden yaşamayı öğrenmeliyiz. Bütün kinat canlıların yaşaması üzerine kurulu. Yaşanabilir bir dünyayı gelecek nesillere bırakalım dedi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ise hükümlülerle bu yıl 4 ayrı çevre temizliği projesi gerçekleştirdikleri aktardı. Son çalışmaları Dünya Çevre Gününe denk getirdiklerini aktaran Yılmaz, Gelecek yıl Seydikemer, Dalaman ve Ortaca ilçelerinde de bu proje gerçekleştirilerek. Amacımız hem hükümlülerimize çevre bilinci aşılamak, hem de toplumumuza bir mesaj vermek. Herkes kendi atığını beraberinde götürse, belki bu faaliyetlere hiç gerek kalmayacak. Umarım bu çalışma herkese örnek olur dedi.

Ergün TOS/FETHİYE,(DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024