Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2221 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2015 - 11:02

Havladı diye öldürdü, Öfkeme yenik düştüm dedi

Büyüt
Küçült
Havladı diye öldürdü, Öfkeme yenik düştüm

Olay, geçtiğimiz gün Edirnede bir inşaat şantiyesinde meydana gelmişti. Şantiyenin güvenlik kameralarına yansıyan olayda, ilk olarak küçük yaşta bir çocuğun kullandığı motosikletle olay yerine 2 kişi geldi. Motosikletten inerek çuval içerisinde getirdiği pompalı tüfekle şantiyenin demir kapısı arkasına koşarak gelen köpeğe yönelten Yüksel K., 5 el ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmaların etkisiyle yere yığılan ve can çekişen köpek öldü. Olayın ardından vahşice pompalı tüfekle köpeği öldüren Yüksel K., etrafa saçılan boş fişekleri topladıktan sonra motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı.

Haberin Videosu   Böyle öldürmüştü! startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer32449,32449,201506,32449-324778.jpg,1, 0,Havladı diye öldürdü!);

 

POLİS EKİPLERİ KISA SÜREDE GÖZALTINA ALDI

Kentte yaşanan olayın ardından şantiyede bulunan güvenlik kamerası kayıtları, iş yeri sahipleri tarafından internete yüklenerek kısa sürede sosyal medya sitelerinde hızla yayılmaya başladı. Şantiye görevlileri tarafından da yaşanan olayın polis ekiplerine bildirilmesinin ardından ekipler bölgede çalışma başlattı. Çevrede bulunan mobese kayıtlarının da incelenmesiyle motosiklet plakası ve şahısların tespitinin ardından şüpheli Yüksel K., akşam saatlerinde gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Karakoluna getirildi.

 

PİŞMANIM

Şantiye bölgesinde sabah saat 10.00 sıralarında oğlu ile birlikte geri dönüşüm malzemesi topladığı sırada köpek tarafından saldırıya uğradıklarını ve köpeğin kendisini kalçasından ısırdığını dile getiren Yüksel K., gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

11 yaşında oğlumla birlikte saldırıya uğradım. Bu köpek beni ısırdı, şu anda yaralıyım. Aşı kartlarım elimde. Beni ısırdı, sonra da 11 yaşında oğluma yöneldi. Onu parçalayacaktı. Bu köpeğin tasması yok. Aşısı yok. Defalarca söylememe rağmen bunu bağlamadılar. Bu olaydan öncede bu köpek orada bana 3-4 defa saldırdı. Bu köpek bizim canımıza kast etmişti. Öfkeme yenik düştüm. Oruçluydum onu vurduğumda. Bu mübarek ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benim de hayvanlarım var, tabii ki pişmanım. Günah sahibi oldum. Onlardan da şikayetçi olacağım.

Ben o bölgede geri dönüşümlü maddeleri toplayarak geçimimi sağlıyorum. 2 yıldır aynı istikamette çalışıyorum. Köpek beni kalçamdan ısırdı. Diş izleri bile hl duruyor. Okullar tatil olduğu için oğlumu da gezdirmek amaçlı yanıma almıştım. Tüfek de rahmetli olan oğluma aitti. Oğlumun av merakı vardı, internetten almıştı çocuk. Zaten kullanmasını da bilmiyorum, tetiğe bastım ateş aldı.

Edirne Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğindeki sorgusunun ardından Yüksel K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024