Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1161 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Aralık 2023 - 05:52

Hamas Mossad'ın Arap ajanlarını deşifre etti!

Büyüt
Küçült
Hamas Mossadın Arap ajanlarını deşifre
Hamas İsrail’e ajanlık yapan Arap dünyasındaki isimleri ele geçirdi. Bu isimlerin kim olduklarını ve İsrail’e yardım yapmaları karşılığında ne kadar para aldıklarını yayınladı.

7 Ekim’de başlayan Hamas-İsrail savaşı günden güne büyüyor. Başta Arap dünyası olmak üzere tüm Batı İsrail’in yaptığı soykırıma sessiz kalmaya devam ediyor. Her gün onlarca çocuk, tonlarca ağırlığındaki bombaların altında can veriyor.

Hamas’ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları İsrail’e ağır kayıplar verdirmeyi sürdürüyor. Arap dünyası sessiz kalmakla kalmayıp bir de İsrail istihbaratına bilgiler sızdırmış.

769 bin dolar rüşvet

Master Haber'in edindiği bilgilere göre; Hamas önceki gün Arap dünyasını karıştıran bir listeyi yayınladı. 79 kişinin yer aldığı listede İsrail’e Gazzelileri öldürmeleri için istihbarat veren isimler var. Listeye göre en fazla parayı 769 bin dolar ile F.A. isimli ajan almış. En az para alan kişiye ise 2 bin 100 dolar ödenmiş. Listede büyük bir Arap ülkesinin bakanı da var.

HAMAS ,Liste ,Ajan ,Arap ,İsrail 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024