Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2687 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 06:26

Gurbetçinin evlat cinneti

Büyüt
Küçült
Gurbetçinin evlat
Güncel Haberleri › Gurbetçinin evlat cinneti haberi

Norveç mahkemesi tarafından 2 çocuğu elinden alınan baba katliam yaptı. Tüfekle babası ve karısını öldüren gurbetçi, vahşetinin ardından son kurşunu kendisine ayırdı.

DHA

Osmaniyeli Mehtap ve Ömer Dağ çifti Norveçte yaşıyordu. 3 yıl önce Mehtap Dağ, karakola giderek eşinden şiddet gördüğünü söyleyip şikayetçi oldu. 6 ay evden uzaklaştırma cezası verilen Ömer Dağ, 8 ay da hapis cezasına çarptırıldı. Ömer Dağ, tahliye olduktan sonra eşi ile barışıp birlikte yaşamaya başladı.

Çocuklarını göstermediler

29 yaşındaki Mehtap Dağ, 2014te annesini görmek için Türkiyeye dönerken, Ömer Dağ çocukları ile Norveçte kaldı. Mehtap Dağın kesin dönüş yaptığını ileri süren Oslo Çocuk Mahkemesi 6 yaşındaki Egemen ile 4 yaşındaki Efecanı babasından kopardı. Çocukları elinden aldıktan sonra Osmaniyeye dönen baba Norveçe çocuklarını görmeye gitti ancak göremeden geri dönünce hukuk savaşı başlattı. 2 evladını 7 aydır göremediği için bunalıma giren baba, dün saat 10.00 sıralarında babası Fazlı Dağ ile eşi Mehtap Dağı öldürdükten sonra evden ayrıldı. Evden 200 metre ilerde boş bir araziye giden baba son kurşunu da kendisine sıkarak yaşamına son verdi. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024