Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2378 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2015 - 06:02

Gülenin amacı yargı üzerinde baskı kurmak

Büyüt
Küçült
Gülenin amacı yargı üzerinde baskı
Güncel Haberleri › Gülenin amacı yargı üzerinde baskı kurmak haberi

Paralel yapı lideri Fetullah Gülen 2010 KPSS soruşturması kapsamında Ankara Başsavcılığı tarafından yapılan basın açıklaması için Başsavcı Harun Kodalaka 100 bin TLlik manevi tazminat davası açtı.

Tuğba Ceyhan

Adının hiç zikredilmediği bir açıklamaya dava açan Gülenin talebi mahkemece “Cumhuriyet Savcılarının soruşturma sırasında verdikleri tüm kararlar ve yaptıkları tüm işlemlerden dolayı aleyhlerine dava açılmasının olanaklı olmadığı” gerekçesiyle reddedildi. Kodalak mahkemeye verdiği dilekçede Gülennin amacının kişilik haklarının korunması değil, kamu görevlileri ile yargı mensupları üzerinde baskı oluşturmak ve görevlerini yapmaktan vazgeçirmek olduğunu ifade etti. Dilekçede Gülenin Türkiyede ikametinin olmadığı görüldüğü belirtilerek  bu nedenle dava açarken teminat yatırması gerektiği kaydedildi.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024