Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2617 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2015 - 15:02

GÜLEN ENSTRÜMAN, ÖZAL BAŞLATTI

Büyüt
Küçült
GÜLEN ENSTRÜMAN, ÖZAL
Ergenekon davasında örgüt yönetcisi iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkan ve 7 yıl sonra hakkındaki yakalama kararının kalkması üzerine Türkiyeye dönen eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, Ergenekon Davasını Gülen ve Özalla ilişkilendirerek çok kritik iddialar ortaya attı.

GÜLEN ENSTRÜMAN, ÖZAL BAŞLATTI

Dalan, Ergenekon süreci için kumpas nitelemesini kullanarak; Bu kumpas sadece Gülen cemaatinin kumpası değildir. Onlar sadece bir enstrüman ve tetikçi. Bu kumpasın esas altyapısını rahmetli Turgut Özal başlattı dedi.

ERDOĞAN DA FARKINA VARDI GEREĞİNİ YAPIYOR...

Ali Cemal Karabudakın Yurt gazetesinde yayımlanan haberine göre, Dalan, Ergenekonsürecinin 35-40 yıllık bir proje olduğuna dikkat çekerek,  “Herşey açık, soruşturmalar elbet neticelenir. Kim ki bu kumpasın içindedir yargılanır. Bu kumpas sadece Gülen cemaatinin kumpası değildir. Onlar sadece bir enstrüman ve tetikçi. Tabi bu konuda sadece AKP iktidarına da sorgumak denizi görmeyip, denizin içindeki balığı görmek gibidir. Bu kumpasın esas altyapısını rahmetli Turgut Özal başlattı. Bilmeyenler bilsin. Hatta okullar sistemini de benden kopya ettiler. Özaldan sonra Tayyip Erdoğana kadar herkes bu konuda kendi sorumluluğunu üstlenmeli. Bütün Başbakanlar, bütün Bakanlar... Onun için tek başına Tayyip Erdoğanı suçlarsak ahlaki olmaz. Son 35-40 yıllık uzun vadeli ve soluklu bir proje. Herkes Tayyip beye yükleniyor. O kendisi de farkına vardı gereğini yapıyor. Allah kuvvet versin” dedi.

İşte o açıklamalardan kritik satırlar:

KARAGÖZ-HACİVAT

“Herkesin gözü önünde bu maskaralıklar yapıldı. Olmayan terör örgütünün lideri yapıldım. Bir sürü tanımadığım insanla aynı davada adım geçti. Düşünün tanımadığım bu insanlarla örgüt bağı kurmuşum, bu kadar komik bir davaydı. Eski Karagöz-Hacivat oyunları bile bundan daha anlamlıdır” 

7 SENE İÇİNDE...

Bu konuda yazsam koca kitap çıkar. Ama şu kadarını söyleyeyim, Allah ayağımı hiçbir şekilde taşa değdirmedi. 7 sene içinde 7 saniye dara girmedim

SİYASETE GİRECEK Mİ?

Güncel siyasete hiçbir zaman girmem. Geldiğimde de bunu söyledim. Siyasete hiçbir zaman girmeyeceğim. Artık siyasette yokum.

internethaber.com





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024