Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2541 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2015 - 14:51

GÜLEN den çok sert açıklamalar geldi

Büyüt
Küçült
GÜLEN  den çok sert  açıklamalar
Gülen Cemaatinin Lideri Fethullah Gülen son yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana ve AK Parti hükümetine sert mesajlar yolladı.

Herkul.org adresinden yayınlanan ses kaydında Gülen, son bir iki senede maruz kalınan eziyet, kabalık ve terbiyesizliğin darbe yıllarında dahi görülmediğini söylerken, Fakat yedi cihan duysun: Kimseden görmediğimiz olumsuzlukları gördük ama bunları da sinek ısırması gibi kabul edelim dedi.

Gülen, hakim ve savcıların gözaltına alınması ve tutuklanması üzerine yeni bir mesaj yayımladı. Herkul.org adresi üzerinden yayınlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

Bir yerde bir yasak vaz ettiler; size Türkiyede takrir-i sükûn; ‘Sesinizi çıkaramazsınız, keseriz sesinizi! Bant vururuz ağzınıza, kolunuzu kanadınızı zincire vururuz!.. dediler. Bu tazyik pozitif patlamaya sebebiyet verdi. Onlar bir yerde yasak ettiler; mesele bu sene (Türkçe olimpiyatları) yirmi yerde icra edildi.”

Neticesinde gelecek nesiller arasında yâd-ı cemil olacağınız, Cennete otağ kuracağınız, rüyet, rıza ve Rıdvana kavuşacağınız musibetleri çok görmemelisiniz. Bu nimetlere mukabil iki ayağımız daima ateşin içerisinde olsa yine de değer. Kaldı ki öyle bir şey de yok. Bizden evvelkilerin çektiklerinin onda birini çekmiyoruz!..”

Fakat yedi cihan duysun: Kimseden görmediğimiz olumsuzlukları gördük ama bunları da sinek ısırması gibi kabul edelim. Sinek ısırmaları karşılığında öbür tarafta Allah (celle celaluhu) akrep sokmasından, kobra ısırmasından -bu suretle- bizi koruyacaksa O a binlerce hamd ü senâ olsun!.”

Ayrıca Gülen, son bir iki senede maruz kalınan eziyet, kabalık ve terbiyesizliğin darbe yıllarında dahi görülmediğini söyledi. Gülen, 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat dönemlerinde yaşadıklarından da örnekler verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024