Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2366 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2015 - 12:46

Gözaltında işkence iddiasına soruşturma

Büyüt
Küçült
Gözaltında işkence iddiasına

Diyarbakırın Sur İlçesi Balıkçılarbaşı meydanında iki polisi şehit ederek Tahir Elçinin yaşamını yitirdiği sokağa kaçan ve çatışma sırasında yaralandığı öne sürülen PKKlı teröristlerden Uğur Yakışırın 2 yakını ve bir arkadaşı dün gözaltına alındı.

Yakışırın kuzeni O.Y.nin avukatları Şivan Cemil Özen ve Cemile Turhallı Balsak, Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak müvekkillerinin gözaltında işkence gördüğünü öne sürüp, suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca işkence iddiaları ile ilgili soruşturma başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı, O.Y.nin yeniden doktor raporu aldırılması için hastaneye sevk edilmesi talimatını verdi.

Savcı ayrıca O.Y.nin Terörle Mücadele Şubesine giriş- çıkış yaptığı kapılar ve şubede bulunduğu yerlerin tüm güvenlik kamera görüntülerinin de gönderilmesini istedi.

DHA-Diyarbakır - Felat BOZARSLAN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024