Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2362 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 13:55

Görme engelli Özlem TEOGda derece yaptı

Büyüt
Küçült
Görme engelli Özlem TEOGda derece

Yüzde 70 görme engeline rağmen okulun başarılı öğrencilerinden olan Fatma Özlem Karamanın ikinci TEOG sınavından Türkiye derecesi ile döneceğine inandığını ifade eden Matematik Öğretmeni Tuğçe Damla Dinçer, Kendisiyle gurur duyuyoruz. Çalışkanlığı, disiplinli davranışları ve diğer pek çok özelliğiyle diğer arkadaşlarına örnek oluyor. Okul olarak onu çok seviyoruz, el üstünde tutuyoruz dedi.

Fatma Özlem Karamanın sıra arkadaşı Fatma Gökçe, Arkadaşımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Bizim yapamadığımızı yüzde 70 görme engeline rağmen başarmış olması bizi gururlandırıyor. Sıra arkadaşı olarak ben öğretmenimizin verdiği ödevleri sesli okuyarak kendisine yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok iyi dinleyerek her şeyi öğrenebiliyor. Bilemediğimiz bazı şeyleri biz ondan öğreniyoruz diye konuştu.

Kızının başarısının kendilerini gururlandırdığını belirten baba Nuri Karaman Ancak başarıda öğretmenleri ve arkadaşlarının payı çok büyük. Kendisini okutmak istiyorum. Azmiyle hem bizim hem de çevresinin takdirini toplaması, annesi ve babası olarak bizi de gururlandırıyor diye konuştu.

Mehmet YENEN / Kütahya-DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024