Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3074 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2016 - 15:02

Genelkurmay Başkanından flaş açıklama

Büyüt
Küçült
Genelkurmay Başkanından flaş

Genelkurmay Başkanlığında 26 Şubat 2016 tarihinde 17 Şubat Şehitlerini Anma Töreni gerçekleştirildi. Törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kuvvet Komutanları ve Kuvvet Karargahlarından gelen personeli katıldı.

Orgeneral Hulusi Akar, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edeceğini vurgulayarak; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok bugünlerde önemli olduğunu söyledi.

17 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilen ve 29 kişinin şehit olduğu terör saldırısında yaralananların da katıldığı törende, menfur olayda şehit olanların özgeçmişleri okundu.

ETNİK VE MEZHEP AYRIMI YAPMAYAN TSK...

Orgeneral Hulusi Akar, operasyonlarda şehit olanların anısına bir konuşma yaptı. Orgeneral Hulusi Akar, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliğinin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edeceğini vurgulayarak; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok bugünlerde önemli olduğunu, etnik ve mezhep ayrımı yapmayan TSKnin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının huzur ve güven içinde yaşaması için görev yaptığını belirtti.

Orgeneral Akar ayrıca, Yüce Türk Milletinin ve TSK personelinin; vatan, millet ve bayrak, uğruna kahramanca ve büyük bir fedakrlıkla mücadele ederken şehit ya da gazi olan kahraman silah ve mesai arkadaşları ile TSK ile omuz omuza mücadele eden Emniyet mensuplarımızı da asla unutmayacağını ifade etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024