Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2525 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2016 - 10:27

Genel Müdürü 1.2 milyon TL dolandırmışlar

Büyüt
Küçült
Genel Müdürü 1.2 milyon TL

Haklarında yakalama kararı çıkarılan Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlerin mallarına da haciz kararı çıkarıldı.

Hürriyetin haberine göre, Gübretaşın Genel Müdürü Kutlu da 1 milyon 225 bin liralık alacağı için haciz koydurttu. Geçtiğimiz yıl haziran sonu itibariyle uygulamaya giren haciz kararında borçlu olarak da, İron Demirin sahibi Cengiz Yıldırım gösterildi.

SAHİPLERİNE ULAŞILAMIYOR

Bu gelişmeden birkaç ay sonra ise piyasaya yüklü bir borç bıraktığı belirtilen İron Demirin sahibi Yıldırım kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Savcılığın talebi sonrası, Gebze Sulh Ceza hakimliği, iki kardeş hakkında soruşturmadan kaçtıkları gerekçesiyle 10 Kasımda yakalama kararı verdi. Kadıköy-Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projede yer aldıklarını belirten İron Demirin sahipleri Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlere bir süreden beri ulaşılamıyor.

Şirket sahiplerine ulaşılamaması ile birlikte piyasaya verdikleri çekler karşılıksız çıktı; işyerleri boşaltıldı.

SAVCILIĞA 16 İSİM VERİLDİ

Çok sayıda alacaklı firma şirkete yönelik icra takibi yaptı. Firma sahipleri ise İstanbul Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesine yaptıkları iflas erteleme başvurusu sonrası tedbir kararı aldı.

Alacaklı firmalar bir yandan hukuki süreci işletirken, bazıları da savcılığa suç duyurusunda bulundu. İron Demirin sahiplerine yüklü miktarda demir veren bir şirket de, aldığı çekler karşılıksız çıkınca ve şirket sahiplerine ulaşamayınca geçtiğimiz 5 Ağustos günü Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulundu.

Firma adına yapılan başvuruda, Yıldırım kardeşlerin yanı sıra, kendileri ile birlikte çalışan toplam 14 kişinin ismi savcılığa verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024