Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2468 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2015 - 20:31

Foseptik çukuruna düşen ayıyı böyle kurtardılar

Büyüt
Küçült
Foseptik çukuruna düşen ayıyı böyle
Güncel Haberleri › Foseptik çukuruna düşen ayıyı böyle kurtardılar haberi Boluda bir kümesin foseptik çukuruna düşen boz ayı, 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.
İHA Edinilen bilgiye göre olay, Bolu merkeze bağlı Ericek köyünde meydana geldi. Köyde bulunan bir entegre tavuk üretim çiftliğinin foseptik çukurundaki ölü tavukları yemek için çukura inen ve daha sonra çıkamayan boz ayıyı gören tesis görevlileri Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine bir iş makinesi getirildi. İş makinesi, ilk önce beton çukurun etrafını kazdı. Daha sonra beton çukurun yan kısmı delinerek ayının çıkması için çalışma başlatıldı. Ayının dışarıya çıkma çabaları sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. Görüntü alan gazeteciler iş makinesinin üzerine çıkartılırken, ayı bir süre çabaladıktan sonra kuyudan çıkmayı başardı. Ormanlık alana koşmaya başlayan ayı bir süre sonra ortalıktan kayboldu. Ayıyı gören Mehmet Yıldız bir vatandaş, “Sabahleyin bakıcı geldiğinde ölü tavukları çukura attı. O anda kükreme sesi geldi. Ondan sonra ilgili yerleri arayarak durumu bildirdik” dedi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024