Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2302 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2015 - 06:07

Ford Otosandan açıklama: İşbaşı yapmayanla yolumuz ayrılacak

Büyüt
Küçült
Ford Otosandan açıklama: İşbaşı yapmayanla yolumuz
Güncel Haberleri › Ford Otosandan açıklama: İşbaşı yapmayanla yolumuz ayrılacak haberi Bursadaki Renault ve Tofaş fabrikalarında başladıktan sonra bazı otomotiv ve metal sektöründeki firmalara da yansıyan işçi eyleminin sıçradığı Ford Otosan Gölcük ve Yeniköy Fabrikalarında bir grup işçi hala işbaşı yapmadı.

Ford Otosan Gölcük Fabrikasının önünde dün de sayıları 300ü aşan işçi işbaşı yapmayarak bekleyişlerini sürdürürken, dün öğlenden sonra Ford bir duyuru yayınladı.

Zarar verecek seviyeye geldi

Fabrikada normal üretim sürmesine rağmen kritik noktalardaki personel sıkıntısı nedeniyle aksamalar meydana geldiği belirtilirken, Ford Otosan yönetimi bugün bir duyuru yayınlayarak, eylemlerin şirketin geleceğine, itibarına ve birliktelik ruhuna, markaya, Türkiyenin uluslararası rekabet gücüne, ihracata ve çalışanlara zarar verecek seviyeye geldiği belirtildi. Makul bir mazeret bildirmeden halen işbaşı yapmayanların da işlerinin başına dönmesini, aksi takdirde İş Kanunu gereği iş akitlerinin feshi konusunda prosedür başlatılacağını bildirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024