Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 461 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2023 - 04:16

Filistin-Türk Dostluk Hastanesine' saldırı; AK Parti'den açıklama

Büyüt
Küçült
Filistin-Türk Dostluk Hastanesine saldırı AK Partiden
İsrail'in Gazze'deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne yönelik saldırısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Vahşi bir eylem' diyerek bu saldırıların İsrail'in kendisini savunma hakkıyla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

İşgalci İsrail, Gazze'de sivilleri hedef almaya devam ediyor. Kara harekatı için sızma girişimlerinde bulunan ancak Kassam Tugayları tarafından geri püskürtülen İsrail güçleri, havadan sivil yerleşim yerleri ve hastaneleri bombalıyor. Son olarak Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ne yönelik yapılan saldırı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

"VAHŞİ BİR EYLEM"

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

İsrail’in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırısı, insanlık dışı saldırılarına bir yenisini ekleyen vahşi bir eylemdir.

İsrail’in en temel insan haklarını ve uluslararası hukuku yok sayan saldırılarını en güçlü şekilde lanetliyoruz. Bu saldırıların İsrail’in kendini savunma hakkıyla ilgisi yoktur, bu saldırılar Gazze halkını yok etmeyi amaçlayan katliamlardır.

"NETENYAHU YÖNETİMİ BÖLGE İÇİN TEHDİTDİR"

Netenyahu yönetimi, masum insanların hayatını topluca hedef almaya devam ediyor. Bu yönetim bölge ve dünya barışı için tehdittir. 

Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ve insanlığı ateşe atan bu vahşi ve tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almadığı sürece bu katliamların parçasıdır...





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024