Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3682 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 07:11

Fethullah Gülen Sedat Pekere altın saat göndermiş

Büyüt
Küçült
Fethullah Gülen Sedat Pekere altın saat
Güncel Haberleri › Fethullah Gülen Sedat Pekere altın saat göndermiş haberi

Emre Uslunun kendisine mafya babası demesi üzerine Twitterdan çarpıcı açıklamalarda bulunan Sedat Peker kendisine, üzerinde Fethullah Gülenin isminin yazdığı altın saat gönderildiğini söyledi.

star.com.tr

Sedat Peker, FETÖ ün Twitter tetikçilerinden Emre Uslu un (Fuat Avni) kendisine mafya babası demesi üzerine Twitter hesabından oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Paralel yapıya (o zamanki adıyla Cemaate) yüklü miktarlarda bağışlar yaptığını ifade eden Sedat Peker, Fethullah Gülenin kendisine altın saat gönderdiğini yazdı.

İşte Pekerin o twitleri:

BANA NEDEN ALTIN SAAT GÖNDERDİNİZ?

Hocaefendiye ani bir şey olursa Cemaate kim abilik yapar diye, düşünüldüğünde akla gelen isimlerden ilk bir kaçı olan kişiler, ben eğer ki mafyaysam benimle niye görüşmüşler Emre Uslu. Benimle görüşmeye gelen isimleri söylememem benim kalitemdir.  Ancak beni yalancılıkla suçlarsan isimlerini açıklamak zorunda kalırım. Eğer ki ben mafyaysam benim çocuklarımı hizmet evlerinde niye yetiştirdiler Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz. Eğer ki ben mafyaysam hocaefendinin isminin yazdığı ve sadece 10 tane olan altın saatten bana neden hediye yolladınız Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam Kimse Yok mu derneğine benim kundaktaki çocuğum adına gönderdiğim yüklü bağışları neden kabul ediyordunuz Emre Uslu. Eğer bunlar yetmediyse sana sabaha kadar ispatı kesin maddeler yazabilirim. Anladın mı Emre Uslu.

 

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024