Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3464 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

Falçatalı liseli dehşeti

Büyüt
Küçült
Falçatalı liseli
Güncel Haberleri › Falçatalı liseli dehşeti haberi

Meslek liseli iki genç okul dönüşü serviste kız arkadaş üzerine tartıştı. Servis şoförü Kozunuzu paylaşın diye yolda indirmek istedi. Gençlerden biri servisin kapısında duran arkadaşına falçatayla saldırdı. Boğazı kesilen çocuk yaşam savaşını kaybetti.

Okullarda ve özellikle de liselerde endiÅŸe edici ÅŸekilde artan ÅŸiddet olaylarının son örneÄŸi önceki hafta Adana YüreÄŸirde meydana geldi. Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesindeki Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğrencisi DoÄŸuÅŸ Reyhan EroÄŸlu (17) ile aynı yaÅŸtaki arkadaşı M.A, ders çıkışı evlerine dönmek için birlikte okul servisine bindi. Araçta EroÄŸlu ile M.A. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Servis ÅŸoförü de iki gencin tartışması üzerine ‘Kozlarınızı paylaşın diyerek inmeleri için aracı durdurup kapıyı açtı.

Atar damarı kesildi

Doğuş Reyhan Eroğlu araçtan inmek için kapıya yönelirken, arkasından gelen M.A. elindeki falçatayla arkadaşının boğazını kesti. Atar damarının kesilmesi nedeniyle ağır yaralanan talihsiz çocuk hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Eroğlu, beyin ölümünün ardından dün sabah yaşamını yitirdi. Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından gencin cenazesi, toprağa verilmek üzeri Yumurtalık ilçesine götürüldü. Olayın ardından kaçtıktan sonra yakalanan katil zanlısı M.A. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024