Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1222 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2023 - 03:09

Eyvah Etvah. Hulusi Akar Meral AkÅŸener'i mi ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Eyvah Etvah. Hulusi Akar Meral AkÅŸeneri mi ziyaret
Hulusi Akar'ın, Altılı Masa'nın kriz yaşadığı toplantıdan önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Gizli bir ziyaretin' gerçekleştiği iddia edildi. Karar yazarı Akif Beki, "Akar; şimdi de Savunma Bakanı olarak Akşener'i ziyaret etti mi, ortak adayı mı konuştular, getirdiği mesaj neydi, ikna etmeyi başardı mı?" diye sordu.

Karar yazarı Akif Beki, "AkÅŸener'in gizli ziyaretçisi olsa ne yazar" baÅŸlığıyla kaleme aldığı yazıda 2018 CumhurbaÅŸkanlığı seçimleri döneminde Ä°brahim Kalın ve Hulusi Akar'ın 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ü 'helikopter' ile ziyaret ettiÄŸini hatırlatarak, "Aynı helikopter yolcusunun, seçim üzeri muhalefet semalarında yine belirdiÄŸi ve bu kez AkÅŸener'i ziyaret ettiÄŸi söylentileri dolaşıyor" ifadelerini yazdı. 

GetirdiÄŸi mesaj neydi, ikna etti mi?

"Akar; ÅŸimdi de Savunma Bakanı olarak AkÅŸener'i ziyaret etti mi, ortak adayı mı konuÅŸtular, getirdiÄŸi mesaj neydi, ikna etmeyi baÅŸardı mı?" sorularını soran Beki, ÅŸunları yazdı: 

- Muhalefetin ortak cumhurbaÅŸkanı adayı olmaması için, 2018'de Abdullah Gül'ün yan bahçesine bir helikopter inmiÅŸti. Askeri helikopterdi, Genelkurmay BaÅŸkanı Hulusi Akar'ı taşıyordu. Beraberinde de CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın ekibinden bir isim, Ä°brahim Kalın vardı. Ricacı olmaya gelmiÅŸlerdi.

Aynı helikopterin yolcusu Akşener'e gitti

- Bu olay, askerin siyasete antidemokratik müdahale skandallarını andırıyordu, çokça eleÅŸtirildi.

- Aynı helikopter yolcusunun, seçim üzeri muhalefet semalarında yine belirdiÄŸi ve bu kez AkÅŸener'i ziyaret ettiÄŸi söylentileri dolaşıyor. Hani ÅŸu ortak adayın açıklanacağı ama krizle sonuçlanan Altılı Masa toplantısından hemen önce...

Güvenilir bir rivayet zincirinden... 

- Güvenilir bir rivayet zincirinden benim kulağıma kadar geldi, inananlar olmuÅŸ, düÅŸünün.

- Akar; şimdi de Savunma Bakanı olarak Akşener'i ziyaret etti mi, ortak adayı mı konuştular, getirdiği mesaj neydi, ikna etmeyi başardı mı?

AkÅŸener krizi o ziyaret sonrası mı çıkardı

- Yani AkÅŸener'in kriz çıkaran hamlesinde gizli ziyaretçisinin bir rolü, etkisi var mı? Åžimdilik esrarını koruyor ama sis perdesi dağılınca aslı astarı çıkacaktır. Gizli kapaklı müdahaleler, bilhassa alışkanlık haline getirildiÄŸinde ilanihaye sır olarak kalmıyor, bu bir.

Bu rivayetler durduk yere çıkmıyor

- Durup dururken, yok yere ortaya çıkmıyor, bu da iki. Bir olay tuhaf kaçıyor, mantıklı gelmiyor, görünen haliyle izah edilemiyorsa altında komplo aranıyor. Dolayısıyla AkÅŸener'in; önce kendisine, sonra masaya zarar verecek bir iÅŸe niye kalkıştığını açıklayamayanlar, çok teoriler geliÅŸtirecek daha.

Hulusi  Akar, mEral AkÅŸener , Ä°yi Parti , Ziyaret ,Ä°dda





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024