Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2548 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2016 - 10:33

Eski müsteşar ile Şifa Üniversitesi Rektörü gözaltına alındı

Büyüt
Küçült
Eski müsteşar ile Şifa Üniversitesi Rektörü gözaltına

İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato tarafından bazı kamu arazilerinin örgüte değerinin altında satılarak haksız kazanç elde etmesinin sağlandığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada Bursada gözaltına alınan Acar ile Ateş Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi.

Halen gözaltında bulunan SGK İzmir İl Müdürü E.Bnin yanı sıra 6 kişinin sorgusu sürüyor. Operasyon kapsamında ayrıca eski Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ile bir kişinin daha arandığı belirtildi. İzmirde 8 Martta haksız kazanç sağlanması iddiaları üzerine SGKnın eski ve yeni İzmir İl Müdürlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.

DÜŞÜK BEDELLE SATILDIĞI İDDİA EDİLİYOR

Bilerek ve isteyerek FETÖ/PDYye yardım etmek, örgüte yardım ve yataklık, evrakta sahtecilik, görevi kötüye kullanma, SGKya ait binaları değerinin altında göstererek satmakla suçlanan zanlılara yöneltilen diğer suçlamalar arasında, Buca ilçesindeki SGKya ait yaklaşık 40 dönüm arazinin, taliplileri olmasına rağmen örgütle bağlantılı olduğu öne sürülen Şifa Üniversitesine düşük rayiç bedelle satışını ve bundan önemli miktarda haksız kazanç elde etmesini sağladıkları iddiası da yer alıyor. 

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024