Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2169 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 13:50

Eşekli seçim kampanyası

Büyüt
Küçült
Eşekli seçim

Benim adım Kerim Kelek bizde kelek olmaz parolasıyla eşek sırtında çarşı esnaflarını gezen ve oy isteyen Kerim Kelek, seçmenlerinden büyük bir ilgi görüyor. Eşek sırtında seçmenlerine seslenen Kelek, özellikle milletvekili seçildiği takdirde gençlerin sorunları ile yakından ilgileneceğini söyledi.

Parası olmadığı için eşeği ile seçim gezilerine katıldığını belirten Kerim Kelek, Seçim çalışmalarımı param olmadığı için eşek sırtında yapıyorum. Masraf olmuyor dedi.

HALKIN İÇİNDEN ÇIKTIM

 

Seçim gezisi kapsamında Saray Mahallesinde seçmenlerini eşek sırtında ziyaret eden Kerim Kelek, genç nesle toplumun önem vermesi gerektiğine dikkat çekti. Kelek gençliğe verilen önemin ülke yönetimine büyük bir katkısı olacağını belirtti. Kelek, ayrıca gençlere tavsiyelerde de bulunarak, Ben halkın içinden gelen biriyim. Gençlerimizin mutlaka sivil toplum örgütlerinin yönetim kadrosunda yer alması gerekir. Bu bilinçle çalışarak gençlerimizi sivil toplum örgütlerimizin yönetimine aldırılması için gereken gayreti göstereceğim. Gençlerimize iş imkanı sunmak için elimden geleni yapacağım diye konuştu.

Kerim Kelekin doğal halinin kendilerini etkilediğini belirten Mehmet Ali Barı ise, Kerim Kelek ağabeyimiz Silifkenin tanıdık bir yüzüdür. Kendisi eşek sırtında gezerek seçmenlerinden oy topluyor. Projelerini anlatıyor. Özellikle Kerim Kelek ağabeyim gençlere önem veriyor. Kendisine yolu açık olsun diyorum dedi.

İHA

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024