Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2426 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2015 - 08:18

Erdoğanın koruma ekibinde de yer alan polis kanasla şehit edilmiş

Büyüt
Küçült
Erdoğanın koruma ekibinde de yer alan polis kanasla şehit

Diyarbakırın Silvan ilçesinde bu sabah teröristler tarafından suikast silahı olarak tabir edilen Kanas keskin nişancı tüfeği ile başından vurularak ağır yaralanan Trabzonlu Özel Harekt Polisi Necmi Çakır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek şehit oldu.

ERDOÄžANIN KORUMA EKÄ°BÄ°NDE YER ALMIÅž

Şehit polis memuru Necmi Çakırın (40) acı haberi Trabzonun Of ilçesinin Sıraağaç Mahallesinde yaşayan anne ve babasına yaylada bulundukları sırada verilirken, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yayla dönüşünde evlerine gelen baba Fahri ve anne Nuriye Çakıra taziyelerde bulundu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi.

DEVLETÄ°MÄ°ZÄ°N ALEYHÄ°NE KONUÅžMAYIN

Baba Fahri Çakır, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken Takdir-i İlahi! 5 tane evladım olsa bu vatana feda olsun derken, anne Nuriye Çakır ise oğlunun telefonda kendisinden söz aldığını Eğer şehit olursam sakın ağlamayın. Devletimizin aleyhine sakın konuşmayın! vasiyetinde bulunduğunu ağıt yakarak anlattı. Anne Nuriye Çakır Bizden söz aldın, bu sözü nasıl tutayım, nasıl ağlamayayım. Devletimiz, vatanımız sağolsun! diyerek gözyaşı döktü.

Şehit polisin cenazesinin bugün akşam saatlerinde askeri uçakla Diyarbakırdan Trabzona getirilmesi beklenirken, cenazesi yarın Of Merkez Çarşıbaşı Büyük Camiinde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024