Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2116 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2015 - 10:53

Erdoğandan Ruslar gazı keser mi sorusuna cevap

Büyüt
Küçült
Erdoğandan Ruslar gazı keser mi sorusuna

İşte gazetecilerin Rusya krizi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğana sorduğu o sorular ve Erdoğanın cevabı:

BU MİLLET ÇİLEYE ALIŞIK

Bu duygusallık stratejiye dönüşürse ne olacak? Örneğin Rusya, Türk vatandaşlarını ihraç ederse biz de mütekabiliyet esasları doğrultusunda karşılık verir miyiz?

Mütekabiliyet, hukuk sınırları dahilinde olabilecek bir şeydir. Biz Rusyanın halihazırda duygusal bir tavırla yaptıklarına teenni içinde yaklaşıyoruz. Bizim Türkiyede yaşayan Rusların hukukuna riayet etmememiz söz konusu olamaz. Türkiye, Rusyadan ülkemize gelip daire almış, yerleşmiş olanları hissi tavırlarla yurtdışı etmek gibi davranışlar içerisine giremez. Hükümetimiz, silahlı kuvvetlerimiz, tüm birimlerimizle istişare içinde yol haritamızı belirleriz.

Vatandaş Doğalgaz konusunda bir sıkıntı yaşar mıyız diye endişeleniyor...

Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık biliyorsunuz, doğalgazla tanışalı ne kadar zaman olduğu belli. Bu millet çileye alışık bir millettir. Kaldı ki Rus doğalgazı olmazsa biz yandık bittik diye bir durum yok. Bunu da bilmenizi isterim. Rusya dışında birçok ülkeden doğalgaz aldığımızı zaten dile getirdim. Biz Türkiye olarak Allahın izniyle bunların üstesinden geliriz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024