Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Şubat 2016 - 14:38

Erdoğandan flaş açıklamalar

Büyüt
Küçült
Erdoğandan flaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Ataşehir Camiinde Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:

CANLI BOMBA KESİNLİKLE YPGDİR

Bu gözaltına alınan 14 kişiden, bu sayı artabilir de, şu anda üzerinde inceleme yapıldığı 2 isim dün 3e çıktı. Belki 1-2 artış da olabilir ama aktif rol oynayanlar bunlar. YPG işin faili kesin. Ne kadar üstlenmeseler de aktif rol oynayan YPG. Şu anda yargı farklı bir yere gider mi, gitmez mi savcılarımız onlarla da gerekli görüşmeleri yaptık. Müttefiklerimizin bizi anlamaması dikkat çekicidir. PKKyı AB ve ABD terör örgütü olarak ilan etmiştir ama şu olayda dahi adını vermeden terör örgütü olarak geçiştirmektedirler. Bizim yanımızdasın da niçin PYDyi, YPJyi neden hala terör örgütü ilan etmiyorsun.

AYDIN GEÇİNEN MÜSVEDDELER

Yine aydın geçinen müsveddeler çıktı. Bunların yanında yer alıyor. Benim ülkemde bunun karşısında halkım yer almalı. Birkaç kitabı olan, herhangi bir yerden profesörlük unvanı alan bir kişiye aydın denmez. Bu aydın geçinenler nasıl bildiri yayınlıyorlar. Siz benim yanımda olsanız ne yazar, olmasanız ne yazar. Ben milletimle yanayım. Ama bunların milletin geleceği ile derdi yok. Bu adamların bu ülkede dikili bir taşı bile yok. Siz bu ülkede vatansever bir nesil yetiştirmediniz. Siz öğrencilerin eline silah verip üniversitelerimizi kan gölüne çevirdiniz, şimdi aynı şeyleri yapamadığınız için kuduruyorsunuz. Şehitlerimiz var, canımız yanıyor ama sonuna kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Ülkemizi selamete kavuşturacağız.

BU AKŞAM OBAMA İLE GÖRÜŞECEĞİM

Bu akşam saat 17.00de Amerikan Başkanı Sayın Obama ile görüşeceğim. Bakın silah yardımı yapıyorsunuz o silahların yarısı DAİŞe gitti yarısı YPGye gitti. Bu silhlar oradaki siviller için patladı. Burada kimse kendisini temize çekebilir mi?

RUSYA KATİL ESAD İLE ORTAK OLDU

Aynı şeye Rusya ortak oldu. Katil Esad ile ortak oldu. YPGye alan açıyor. O alanlara YPGleri yerleştirerek güneyimizde bir koridor oluşturulması derdinde.

Azezde yaşananlar buna yöneliktir. Türkiye olarak biz sınırlarımızda böyle gayri meşru bir oluşumu tribünden izlemeyeceğiz.

(HDP) SUÇ ÜSTÜ YAKALANMIŞLARDIR

Ortaya bir gerçek çıkıyor. Parlamentoda 4 parti var. 3 parti ülkemizdeki hainlere karşı ve son Ankara olayındaki ihanet karşısında birliktelik sağlıyor bir bildiri yayımlıyorlar. Ama terör örgütünün parlamentodaki temsilcisi konumundaki parti buna imza atmıyor. Şu anda bunlar suç üstü yakalanmıştır. Biz dağın parlanetodaki temsilcisiyiz demektedir. Milletimizin bunları iyi tanıması lazım. Ama bu 200 aydının da gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor.

ERDOĞANDAN BAŞDANIŞMANININ SÖZLERİN TEPKİ

Gazeteciler Cumhurbaşkanı Erdoğanın danışmanlarından Şeref Malkoçun PYDyi ve YPGyi terör örgütü olarak tanımayan Amerikaya karşı alınabilecek önlemler arasında İncirliki kapatmak da olabilir sözleri hatırlatıldı.

 

Erdoğan Benim bu ifadelerden haberim yok. Kendisinin böyle bir açıklama yapması doğru değil diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024