Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2497 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 13:40

Erdoğan programını iptal etti

Büyüt
Küçült
Erdoğan programını iptal

Resmi ziyaret için Romanyada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savcı Mehmet Selim Kirazın şehit düşmesi nedeniyle Türkiyeye erken dönecek. Bu nedenle Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Werner Iohannisin Erdoğan onuruna vereceği yemek, iptal edidi.

SAVCI KİRAZIN EVİNE TAZİYEYE GİDECEK

Akşam saatlerinde Türkiyede olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğanın Savcı Mehmet Selim Kirazın evine taziye ziyareti yapacağı öğrenildi.

ORTAK BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Program iptali haberinden kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan şunları söyledi:

TERÖRİSTLER BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİLER

Teröristler Savcıyı canice şehit etmelerinin bedelini ağır ödediler. Terörizm bir bölgenin sorunu değil. Tüm dünyanın ortak sorunudur. Buna karşı da dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Şu anda savcımızı Eyüp sultan Camiiinden defnedecekler. Ben kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim şehidimizi cenneti nasip eder. Bu akşam saygıdeğer eşlerine de bir taziye ziyaretinde bulunacağım.

AK PARTİ İL BİNASINA SALDIRI

Terörle mücadele konusunda kararlılığımız devam ediyor. Ayrıca Kartal Ak Parti binasına yönelik saldırıyı da kınıyorum ve AK Parti Kartal İlçe Teşkilatına yapılan saldırıyı Çözüm Sürecine bir darbe olarak görüyorum. Demokrasiye inananların bu terör eylemlerine karşı olmaları gerekiyor.

ERDOĞAN SORULARI YANITLIYOR

Tedbirlerin alınması noktasında bizler yönetici olarak duyarlı olmaya mecburuz. Ülkemize döndükten sonra dar kapsamlı bir zirveyle değerlendirmesini yapacağız. Bir çözüm süreci ortada. İstismarların çok farklı bir şekilde gündeme geldiğini görüyoruz. Malum terör örgütleri yeni değil. bunların da değerlendirmesini yapacağız. Yani terör örgütünün bu vahşetlerdeki caniliği, alçaklığı ve bunlar üzerinden siyaset üretmeye çalışanların yaklaşımı. Siyasi partiler bugün milli bir duruş ortaya koymayacaklar da ne zaman koyacaklar.

Bu görüntüleri yayınlamakla ne elde edeceksiniz? Yasak gelmese gün boyu yayınlamaya devam edecekler. Bir tarafta DEAŞa El Kaideye konuşanlardan ne farkı var? Gidiyorlar bir siyasi partinin siyasi temsilciliğini basıyorlar. Hani bunlar çözüm süreciyle silahları bırakacaklardı. Bunlar bugüne kadar dürüst olmadılar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024