Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2163 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 12:57

Erdoğan için özel bisiklet

Büyüt
Küçült
Erdoğan için özel

Erdoğan, Dünya Şampiyonu Fabrice Melsin bindiği bisikletin kadrosu ile aynı özelliklere sahip 20 vitesli, hidrolik frenleri olan, karbon gövdeli bir bisikletle basın turunda pedal çevirecek.

Salcano Bisikletin Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun sponsorlarından Bayram Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana yapılan özel bisikletin tasarımı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bisikletin yapıldığı tesiste konuşan Akgül, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun hem Türkiyenin bisikletinin tanıtılması açısından, hem de Türkiyenin tanıtımı açısından büyük bir şans olarak görüyoruz dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana yapılan özel bisiklet ile ilgili bilgiler veren Akgül, Öncelikle bizim için çok büyük bir gurur. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Türkiyenin çok güzel organizasyonlarından biri. İçinde çalışan direktöründen gönüllüsüne, hakeminden herkese çok güzel bir uyum içinde geçen bir yarış. Bu turun da bir parçası olmak bizim için çok önemli. Bu bisikletin özelliği, dünya şampiyonu Fabrice Melsin kullandığı kadroyla aynı kadroya sahip olması. Cumhurbaşkanımızın bineceği bisiklet 20 vitesli, hidrolik frenleri olan, karbon gövdeli bir bisiklet diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bisiklete olan ilgiyi ve satışları nasıl etkiliyor? sorusuna ise Akgül, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu son 8 yılda çok güzel bir noktaya geldi. Bu noktaya gelirken de sektördeki algıyı değiştirdi. 8 günlük çok büyük bir iş ve bu 8 gün de bize şunu getiriyor. Bisikletin gündemde tutulmasını ve bisikletin göz önünde olmasını sağlıyor. Bu açıdan da bisiklet sektörüne son 8 yıldır büyük bir ivme getirdi. Biz bunun daha da ileri gideceğini düşünüyoruz. 1 milyon 250 bin bisiklet satılıyor. Bunun kısa vadede 5 milyon olması lazım. Sanırım hem hükümetimizin hem de bakanlıkların projeleriyle bunun bu noktaya geleceğine inanıyorum yanıtını verdi.

Bayram Akgül son olarak şunları söyledi;

İlk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun, Fransa Bisiklet Turu ve İtalya Bisiklet Turunun kademesi olan pro kategoride bir an önce olmasını istiyoruz. Bunun için her şeyimiz hazır. Bunun önünde herhangi bir engel yok. İkinci hedefimiz ise Fransa Bisiklet Turunda koşan ilk Türk takımının bir parçası olmak ve ilk Türk sporcusunun da sponsoru olmak. 

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024