Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 501 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2024 - 14:14

Erdoğan dan Felaket Senaryolarına Sert Çıkış

Büyüt
Küçült
Erdoğan dan Felaket Senaryolarına Sert
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var, onları yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, seçim sonrası için ortaya atılan felaket senaryolarına tepki göstererek "Ekonomi programımızı zor ÅŸartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryosu yazanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayaÄŸa kaldırmanın önüne geçemiyor. Ä°nÅŸallah bu badireyi de geride bırakacağız" diye konuÅŸtu.

"DOLAR 40 TL OLACAK" Ä°DDÄ°ASI SES GETÄ°RMÄ°ÅžTÄ°

Hatırlanacağı üzere geçtiÄŸimiz günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan "Merkez Bankası'nın raporu sızdı, dolar 15 gün sonra 40 TL olacak" iddiası kamuoyunda geniÅŸ yankı uyandırmıştı. Haberleri kesin bir dille yalanlayan Ä°letiÅŸim BaÅŸkanlığı "Böyle bir rapor kesinlikle yoktur. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Merkez Bankası, bahse konu haberlerle ilgili piyasa bozucu bilinçli eylemden dolayı suç duyurusunda bulunacaktır" açıklamasında bulunmuÅŸtu.

 

CumhurbaÅŸkanı , ErdoÄŸan , Ekonomi 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024