Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2351 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2015 - 17:00

Erdoğan: Bizim nereden ne aldığımız belli

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Bizim nereden ne aldığımız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile yaşanan krizle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. Rusya un takındığı tavrı abartılı olarak niteleyen Erdoğan, DAEŞle alış veriş iddiaları için de Bizim nereden ne aldığımız belli. Bunu ispat edemeyen o koltukta oturamaz dedi.

Katar Üniversitesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyede yaşanan olaylar ve DAEŞ terörüne dair de Bunun sınırları aşan sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. DAEŞin yaşattığı terör kabul edilemez. Ortadoğudaki, bu terörünün en dibinde Filistin meselesi yatmaktadır. Filistin meselesine acil bir çözüm bulunmadığı sürece bu sıkıntıları aşmak mümkün değildir. Türkiye bundan sonra da tüm imkanlarıyla, o kardeşlerinin yanında olmaya ve onların haklı davalarına destek vermeye devam edecektir dedi.

Erdoğanın konuşmasından satırbaşları:

Şahsıma verilen fahri doktora için teşekkür ediyorum. Tüm Katarlı kardeşlerime gösterdikleri samimi misafirperverlik için şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye ve Katar gücünü ortak kültürümüzden alan mükemmel ilişkilere sahip iki ülkedir. İlişkilerimizin her geçen gün daha iyiye gidiyor. Katar ve Türkiye arasındaki ilişkiler konusunda farklı bir sinerji meydana getirdik. Biz Katarın istikrar ve güvenliğini kendi istikrar ve güvenliğimizden ayrı görmedik, görmüyoruz.

Katar Üniversitesi de bir Türkoloji bölümü açmak için bugün girişimde bulunduk. Bu projeye destekten ötürü şahsım milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Ben sizlere bir adım daha ötesini teklif ediyorum, Türkçe ile birlikte ülkemizin kültürünü gelin Türkiyede yaşayarak öğrenin.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024