Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 551 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2023 - 06:19

Erdinç Bolcal'ı etkisiz hale getirdi

Büyüt
Küçült
Erdinç Bolcalı etkisiz hale
MİT, terör örgütü PKK'ya yönelik nokta operasyonlarına devam ediyor. PKK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal Süleymaniye'de etkisiz hale getirildi.

BÜYÜKŞEHİRLERDE İDEOLOJİK EĞİTİMLER VERİYORDU

Ali Xebat kod Erdinç Bolcal, Irak Süleymaniye-Kerkük bölgesinde yer alan PKK/KCK Şilan Guyi Akademisi sözde sorumlusuydu. Terör örgütü adına İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde ideolojik eğitim veren Bolcal aynı zamanda gençlere yönelik yaptığı propaganda ve baskı çalışmaları ile onları PKK'nın kırsal kadrolarına katmak için çalışmalarda da bulunuyordu.

 

KUZEY IRAK'TA SİLAHLI FAALİYETLERİ YÜRÜTÜYORDU

Uzun süre örgüt adına faaliyet yürüten terörist Erdinç Bolcal, Kuzey Irak'a geçiş yaparak sorumlu bir şekilde silahlı faaliyetleri yürütmeye başladı. Süleymaniye ve Kerkük alanlarında sözde tabur komutanlığı ve akademi sorumluluğu faaliyetlerinde bulundu.

 

EYLEM HAZIRLIĞI İÇERİSİNDEYDİLER

MİT istihbarat ağı sayesinde Erdinç Bolcal'ın, Kerkük'teki Türk varlığına yönelik eylem hazırlığı içerisinde olduğunu tespit etti. Ülkemize karşı bölücü faaliyetler amacıyla teröristlere eğitim ve talimatlar veren terörist Bolcal'ı sıkı takibe aldı. MİT, Bolcal ve beraberindeki örgüt mensuplarını nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

 

HAVA VE KARA HAREKATLARINDA 56 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan; Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava ve kara harekatlarında hafta sonundan bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 56'ya yükseldi.

 

Terör ,MİT , Operasyon ,Erdinç Borcal , Etkinsizleştirme





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024