Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2071 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2015 - 16:54

Emniyetten Dilek Doğan açıklaması

Büyüt
Küçült
Emniyetten Dilek Doğan

Sarıyerde yapılan terör operasyonu sırasında göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Dilek Doğanın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Dilek Doğanın durumu ile ilgili hastane önünde yapılan basın açıklaması sonrası polis ile grup arasında, pankartın kaldırılması konusunda tartışma yaşandı. Polis, pankartı almak için gruba müdahale etti, bu sırada bir polisin tabancasının yere düşmesi korkuya neden olurken, bayılan bir kadın acil servise kaldırıldı.

ARBEDE SIRASINDA POLİSİN SİLAHI  DÜŞTÜ

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Dilek Doğan için saat 14.00te yapılan basın açıklamasının ardından polis açılan pankartın kaldırılmasını istedi. Grubun pankartın kaldırılmaması ve oturma eylemine geçilmesi üzerine polis, müdahale etti. Pankartı almaya çalışan polisler ile eylemciler arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun tabancası yere düştü. Tabanca polisler tarafından hemen yerden alındı. Dilek Doğanın teyzesi Yaylagülü Durmaz bayıldı. Bayılan kadın yakınları tarafından acil servise götürüldü.

ANNE AYSEL DOĞAN: ÇOCUĞUMA BOMBACI, TERÖRİST DEMESİNLER

Dilek Doğanın annesi Aysel Doğan Yalan yanlış yazmasınlar. Çocuğuma bombacı, terörist demesinler. Çocuğum gözümün önünde ayağımın önüne düştü çocuğum. Ben o polisi görsem tanırım. Gençten bir polis değildi. Yaşlı bir polisti. Genç olsa tecrübesiz bir polisti, derim ama yaşlı bir polisti. Ben çocuğumun gözüne bakmaya kıyamazdım. O kocaman silahı nasıl doğrulttun kızıma? Nasıl kıydın kızıma? Babası abileri bir gün bir tokat atmamışlardı. Üniversiteyi kazandı babası kıyıp uzağa göndermedi. Benim çocuğuma yaptılar başkasına yapmasınlar. O kadar insan öldü. Niye önlemini almadı? Benim evimde bombacı arıyor dedi.

AVUKAT AYCAN ÇİÇEK: MAHALLEDE GÖZALTINA ALINAN BİR KİŞİ YOKTUR

Grup adına konuşan avukat Aycan Çiçek Küçük Armutlu Mahallesine katliam için gidilmiştir. Mahalleden gözaltına alınan bir kişi dahi yoktur. Böyle bir algı yaratmaya, büyük terör operasyonu yaptık demeye çalışıyorlar. Gözaltına alınan iddia edildiği gibi çatışma çıkan herhangi bir durum yoktur. Bize bir tane isim versinler diye konuştu. HDP Milletvekilleri Turgut Öker, Ali Kenanoğlu ile CHP Milletvekili Didem Engin, Dilek Doğanın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Dilek Doğanın sağlık durumu hakkında bilgi alan milletvekilleri hastaneden ayrıldı.

 

EMNİYETTEN AÇIKLAMA VAR!

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada operasyon yapılan bir gecekonduda yaşayan genç kızın göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanmasının, operasyonda görevli bir personelin silahının alınmaya çalışılması sırasında yaşanan arbedede meydana geldiği bildirildi.

Açıklamada şöyle denildi:

10.08.2015 tarihinde A.B.D. Başkonsolosluğuna yönelik DHKP/C terör örgütü tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırının firari şüphelisi olan H.R.K. isimli şahsın yakalanabilmesi ve muhtemel başka bir silahlı eyleminin önlenebilmesi amacıyla 18.10.2015 günü 16 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir.

Hedef şahsın bulunabileceği adreslerden biri olarak değerlendirilen ve İlimiz Sarıyer İlçesinde bulunan bir adrese polis tanıtıcı yelekler giyilerek yeterli sayıda kuvvet ile gelinmiş, ikamet çevresinde gerekli çevre emniyeti alınarak söz konusu ikamete girilmiş, görevli arama ekipleri tarafından galoş ve eldiven giyilmek suretiyle usulüne uygun şekilde, aile fertlerinin ve hazurunun katılımıyla arama işlemine geçilmiştir.

M.D POLİSİN SİLAHINI ELİNDE ALMAYA ÇALIŞINCA...

Arama işleminin devam ettiği sırada aile fertlerinin çıkardıkları kargaşa ve aile fertlerinden olan M.D. isimli şahsın operasyon güvenliğini sağlamakla görevli personelin silahını elinden almaya çalışması esnasında yaşanan arbede sonucu ikamette bulunan D.D. isimli şahıs göğsüne isabet eden tek mermi girişiyle yaralanmıştır. Yaralı şahıs olay yerinde bulunanlar tarafından hastaneye intikal ettirilmiştir.

Dilek Doğanın ağabeyi Mehmet Doğan.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024